cos de cumparaturi
item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Politica de confidențialitate

S.C. TWINMARK S.R.L. denumita mai departe TWINMARK, in calitate de autor, proprietar si administrator al www.iturgent.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de programari si inregistrari online.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, TWINMARK are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra, o alta persoana ori companie.

In vederea eliminarii riscului de a pierde datele aflate pe mediile de stocare (HDD) va asiguram posibilitatea de a face back-up inaintea interventiei (copie a datelor pe un HDD extern intr-un document, sub protectia parolei personale sau pe DVD) sau montarea unitatii HDD pe un rack cu posibilitatea conectarii prin USB la un alt Laptop sau Desktop.*

TWINMARK se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.iturgent.ro, prin efectuarea de programari si achizitionarea de componente IT din punctele de lucru ale TWINMARK, prin completarea formularului Cont Nou sau Fisa Service Online etc, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in caliatate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12);
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opozitie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de TWINMARK in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: S.C. TWINMARK S.R.L., Calea Crângași, Nr. 87, ITAOUI CENTER, Etaj 3, Sector 6, Bucuresti, Romania.

Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, TWINMARK le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

  • pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
  • pentru a va comunica stadiul reparatiei echipamentului IT pe care l-ati predat in service si a va furniza informatii suplimentare cu privire la cost, servicii si componente IT necesare finalizarii reparatiei(program de operare, etc);
  • abonarea la Newsletter;
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
  • informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la serviciile si produsele TWINMARK sau ale firmelor partenere;
  • transmiterea datelor cu caracter personal partenerilor contractuali in programul 24h.

TWINMARK poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale TWINMARK si ale site-ului www.iturgent.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cind TWINMARK este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.iturgent.ro implica:

  • efectuarea de programari online pe site-ul www.iturgent.ro sau telefonic la 021.221.1248, necesita furnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.iturgent.ro, in urmatoarele scopuri:

  • asigurarea serviciilor solicitate de dumneavoastra;
  • facturarii serviciilor comandate de dumneavoastra;
  • efectuarii platii online;
  • asigurarii securitatii tranzactiei / platii on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude;
  • inregistrarii dumneavoastra ca membru in programul de fidelizare iturgent.ro;

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

TWINMARK poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

  • realizarii de rapoarte / analize;
  • realizarii de informari in scopuri proprii;
  • publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de TWINMARK.
* valabil pentru echipamentele ce nu necesita operatiunea de "RECUPERARE DATE", adica HDD-ul este functional.