cos de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Montajul produse

 • 1. Montajul display-ului este gratuit la iturgent.ro , pentru majoritatea modelelor de laptop, daca display-ul este achizitionat de la noi. Pentru restul situatiilor costul montajului este cuprins intre 20,00 si 100,00 ron, in functie de dificultate.

  Pretul montajului pentru modelele Macbook difera de la model la model, de aceea va rugam sa ne contactati pentru oferta.

  Deconectati bateria si incarcatorul inainte de a efectua orice interventie asupra laptop-ului.

 • 2. Bateria laptop-ului este o componenta ce se poate monta foarte usor, fara a risca functionalitatea acestuia. Inainte de conectarea bateriei, va rugam sa reverificati tensiunea de alimentare.

  Montajul este gratuit daca bateria a fost achizitionata de la iturgent.ro pentru majoritatea modelelor de laptop. Pentru situatiile cand este necesara dezasamblarea laptopului pentru montarea bateriei costul este cuprins intre 10,00 si 50,00 ron.

 • 3. Montajul tastaturii este gratuit la iturgent.ro , pentru majoritatea modelelor de laptop, daca tastatura a fost cumparata de pe site-ul nostru. Daca montajul tastaturii are un grad de dificultate ridicat pretul montajului este cuprins intre 20,00 ron si 50,00 ron pentru tastaturile fara rama si intre 50,00 si 150,00 ron pentru tastaturile cu rama sau prinse de palmrest.

  Costul montajului unei tastaturi pentru laptop-urile Macbook este cuprins intre 50,00 ron si 150,00 ron.

 • 4. Pretul pentru montarea unui touchscreen tableta variaza in functie de dificultate intre 50,00 ron si 150,00 ron.

 • 5. Costul montajului in cazul unui touchscreen pentru laptop este cuprins intre 50,00 ron si 200,00 ron.

 • 6. Pentru montajul altor componente va rugam sa ne solicitati o oferta de pret.